streda 3. júna 2015

Čištění koberců

Jednou z mnoha poskytovaných služeb úklidové firmy A SERVIS LIPKA, s.r.o., je zákazníky velmi žádané čištění koberců. Její, vlastními mnohaletými zkušenostmi zdokonalená technologie, je zaměřena pro širokou škálu zájemců o tuto úklidovou službu.

Firma si velmi váží všech svých spokojených zákazníků, ať už se jedná o majitele velkých obchodních center, pasáží, kancelářských objektů, zdravotnických zařízení, majitelů hotelů, restauračních zařízení a nebo majitele malometrážních domů či bytů.

Tato firma garantuje 100% kvalitu, neboť neustále uvádí do praxe nové poznatky, s cílem stále zvyšovat účinnost své čistící technologie - a to prvořadě v zájmu svých klientů, ale i v zájmu svých ambicí na trhu úklidových služeb. Opírá se o profesionální týmový přístup svých vlastních bezúhonných a odborně proškolených pracovníků, kteří svým zodpovědným a kvalitním přístupem uvádějí v praxi filozofii firmy.


čištění koberců
Strojové hloubkové čištění koberců


Strojové čištění koberců


A právě důraz na kvalitu svých úklidových služeb byl důvodem, proč firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. zcela opustila od extrakční technologie čištění koberců. Je to metoda pouze chemická a prostě nedokáže zcela odstranit veškerou špínu ze struktury koberce.

Firma se zcela zaměřila na technologii strojového hloubkového čištění koberců, která kombinuje šetrnou značkovou chemii Bosch RST s výkonným kotoučovým strojem, osazeným šamponovacím kartáčem. Kartáč s měkkými štěninami, dlouhými 12 cm zaručuje, že vlákna koberce nebudou poškozena, ale díky síle mechanického vpravování šetrné značkové chemie Bosch RST do celé struktury koberce, na sebe naváže všechny nečistoty, roztoče, alergeny a pachy. Je samozřejmostí, že tato šetrná chemie Bosch koberec i řádně dezinfikuje.

Závěrečná fáze čištění spočívá v důkladném vysátí - je tak důkladné, že vyčištěný koberec je prakticky suchý, zbavený všech nečistot, alergenů, roztočů a pachů. Velmi účinné vysátí odborní pracovníci docílí pomocí velmi výkonného třímotorového vysavače.

Kvalitně vyčištěný koberec je nepostradatelnou, praktickou a krásnou dekorací každého interiéru, ať už doma, v kanceláři nebo nákupních a odpočinkových centrech. Je proto velmi důležité věnovat jejich údržbě patřičnou pozornost a prodlužovat tak jejich životnost.

Všem zájemcům o opravdu kvalitní vyčištění svých koberců, včetně cenové kalkulace, je k dispozici e-mailová adresa: centrala@a-servislipka.cz, kde Vám rádi zodpoví i všechny Vaše dotazy.

1 komentár:

  1. Dobrý den, dají se takhle čistit koberce i v knihovnách, kde mají rozsáhlé databáze spisovatelů a spisovatelek? Jde mi o to, jak moc velká vlhkost se dostane do vzduchu, aby nedošlo k poškození papíru a některých knih. Bohužel původní projektant knihovny udělal tu skvělou věc, že dal na podlahu koberce, které se pochopitelně špiní.

    OdpovedaťOdstrániť