štvrtok 3. septembra 2015

Extrakční nebo hloubkové strojové čištění koberců ?

Zákazníkem velmi často požadovanou službou od úklidových firem je čištění koberců. Spolu s mytím výloh a oken se tato činnost řadí k jejich pilířům v oblasti úklidových nabídek. Je to pochopitelné a logické, neboť dnešní požadavky na životní úroveň, kulturní a estetické prostředí, jsou díky vyspělým stavebním možnostem a technologiím na velmi vysoké úrovni a s tím je samozřejmě spojená i následná náročná úklidová činnost doprovázená i s odbornou snahou o ošetření vyčištěných koberců tak, aby životnost, funkčnost a estetika se neustále prodlužovala a to s využitím nejnovějších progresivních technologií. Pokud kterákoliv úklidová firma nabízí své služby "zaběhnutými" zastaralými technologiemi nemá šanci na úspěch...
Zcela oprávněně je pro každého klienta zásadní prioritou kvalita a životnost požadované služby.
A právě zásadní rozdíl mezi metodou EXTRAKČNÍ a metodou HLOUBKOVÉHO STROJOVÉHO ČIŠTĚNÍ je právě v kvalitě a následném prodloužení životnosti každého koberce.
Sám jsem se přesvědčil, že letitou extrakční technologii stále využívá převážná většina úklidových společností. Důvod je dle mého názoru pouze jeden a tím je nižší cena této služby. Právě použití klasické nevýkonné techniky a běžných levných čistících přípravků má sice za následek levnější provedení čištění, ale kvalitou a estetičností zásadně zaostává za moderní a účinnou strojovou hloubkovou technologií. A to na první pohled pozná i laik v podobě starých skvrn a fleků a o naprosto mokrém koberci ani nemluvě. Závěrečná fáze v podobě "provonění" kosmetickým přípravkem nevyřeší tolik důležitou dezinfekci a likvidaci škodlivých roztočů a alergenů, a řeší pouze na chvíli tento "efekt" překrývání zápachů.


Hloubkové strojové čištění koberců
Hloubkové strojové čištění koberců

Technologie hloubkového strojového čištění koberců

A právě vlastní nespokojenost s kvalitou extrakční metody vedla již před mnoha lety zkušenou úklidovou společnost se silným zázemím A SERVIS LIPKA, s.r.o. k rozhodnutí přejít na progresivní a účinnou technologii hloubkového čištění koberců a čalounění. Tuto technologii zdokonalila na špičkovou úroveň a právě rozhodným dodržováním vlastní, na první pohled troufalé filozofie, cituji : "Nikdo nedokáže lépe vyčistit Váš koberec než my!" dominuje na samém vrcholu kvality a účinnosti této technologie na našem i zahraničním trhu, kde rovněž úspěšně působí...
V krátkosti vyjmenuji čtyři základní aspekty, které stojí za tímto úspěchem :

1. Odborně velmi zdatný vlastní tým profesionálních a spolehlivých pracovníků.

2. Vlastní strojové vybavení se speciálními účinnými kotoučovými stroji s kartáči, které šetrně
a přitom důkladně vpraví čistící kosmetiku až do hloubky samotné struktury koberce.

3. Značková a velmi kvalitní čistící chemická kosmetika značky Bosch RTS, která na sebe naváže veškeré nečistoty a efektivně zlikviduje zdraví škodlivé roztoče, alergeny, pachy a vše důkladně a dlouhodobě dezinfikuje.

4. Vysoce výkonné třímotorové vysavače, které dokonale, prakticky do sucha odsají všechen
čistící a dezinfikující prostředek s navázanou špínou. Pomocí speciálních hubic navíc dojde k
provzdušnění a načesání chlupu koberce, takže takto vyčištěný koberec je vskutku jako nový.

Pro objektivnost dodávám, že extrakční metoda je sice "relativně" levnější, ale rozdíl v provedení se skutečně nedá srovnávat. Navíc technologie strojového hloubkového čištění koberců výrazně prodlužuje estetičnost a životnost čištěného koberce a tím každý spokojený klient ušetří velké náklady na častém opětovném čištění nebo pořizováním koberců nových.
Pokud případné nové zákazníky tento způsob čištění koberců oslovil, neváhejte tuto firmu kontaktovat na e-mailové adrese : centrala@a-servislipka.cz , kde Vám velmi ochotně sdělí všechny podrobnosti.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára