utorok 21. júla 2015

Účinné čištění koberců a čalounění

Převážná většina úklidových firem nabízí svým zákazníkům velmi potřebnou službu - čištění koberců a čalounění. Když se rozhlédneme kolem sebe, vidíme obrovské možnosti, kterými mohou úklidové firmy své zákazníky zaujmout. Lidé dnešní doby logicky upřednostňují kolem sebe prostředí, které odráží možnosti a potřeby současnosti - luxus, reprezentativní podmínky v zaměstnání, ale také kulturní prostředí pro relax a odpočinek nebo i pohodlí při řešení našich každodenních běžných záležitostí, ať už se jedná o nákupy nebo návštěvu zdravotnických zařízení.

Jedná se při tom o velmi rozlehlé plochy, kterým je nutno věnovat prvořadou pozornost z hlediska čistoty a údržby. Neboť toto kritérium je základním kamenem lidské důvěry v daný objekt a je jedno, zda-li se jedná o firmu, obchodní či odpočinkové centrum, fitcentrum, restauraci nebo historickou památku.

Úklidových firem na našem trhu je velmi mnoho - jak se tedy orientovat, kterou si vybrat a která dokáže splnit mé požadavky? Zpravidla rozhodují dvě kritéria a to cena a kvalita. Ale i zde je potřeba zauvažovat, zda pouze nízká cena mi přinese i žádanou kvalitu. Z mého pohledu jednoznačně vyhrává kritérium kvality, neboť kvalitní čištění a údržba mi jednoznačně prodlouží životnost a funkčnost, v tomto případě koberce a čalounění. A zde dochází k zlomu, neboť výběr úklidové firmy se razantně zmenší...

Ale buďme konkrétnější - převážná většina těchto firem nabízí poměrně rychlou, podotýkám i levnější technologii čištění koberců a to metodu EXTRAKČNÍ. Z hlediska kvality je ovšem tato metoda naprosto nevyhovující, neboť pouhé vpravení chemikálie do čištěného koberce či čalounění a její následné nevýkonné odsátí zanechává nejen špinavé skvrny, ale nemůže být řeč o řádné dezinfekci a o prodloužení životnosti už vůbec ne.
Mezi několik málo úklidových firem, které tuto metodu už dávno zavrhly patří zkušená firma s velmi vysokými nároky na kvalitu A SERVIS LIPKA, s.r.o.


čištění čalounění
Strojové hloubkové čištění koberců

Strojové hloubkové čištění koberců a čalounění

Úklidová firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. nabízí svým klientům vysoce kvalitní a účinnou technologii čištění koberců a čalounění a to v podobě strojového hloubkového čištění. Jedná se o špičkovou metodu, která dokonale odstraní veškeré nečistoty z jakkoliv špinavých koberců a čalounění. Využívá k tomu velmi výkonné strojové vybavení za použití špičkové značkové kosmetiky Bosch RTS. Tato kombinace účinného a zároveň šetrného vpravení značkové chemické kosmetiky pomocí silného kotoučového stroje s rotačními kartáči a to až do samé struktury koberce, a poté následné odsátí nabalené špíny v kosmetice Bosch RTS skutečně výkonnými třímotorovými vysavači, spolehlivě zajistí dokonale kvalitní výsledek nejen čištění, ale i dezinfekce a prodloužení životnosti koberců a čalounění.Tato společnost má metodu strojového hloubkového čištění čalounění a koberců a  tak technologicky propracovanou, že s čistým svědomím sebejistě prohlašuje, že nikdo nedokáže lépe vyčistit koberec a čalounění lépe než oni.

Tato technologie nachází velké uplatnění nejen v centrech, kde denně projde obrovské množství lidí, ale i určitě u majitelů rodinných domů a bytů.

Tuto progresivní metodu čištění svým případným zákazníkům rádi podrobně vysvětlí na e-mailové adrese :centrala@a-servislipka.cz 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára