štvrtok 10. septembra 2015

Čištění podlah

Spolu s tolik úspěšnou a kvalitní technologií hloubkového strojového čištění koberců nabízí svým klientům úklidová firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. další velmi žádanou službu - strojové generální vyčištění podlah.
Tato účinná a efektivní technologie je zaměřena na vyčištění jakéhokoliv druhu podlahy, ať už se jedná o linolea, marmolea, plovoucí podlahy, dřevěné, betonové, keramické či kamenné podlahy včetně úplného a důkladného vyčištění venkovních dlažeb všeho druhu.
Úspěch této metody je úzce spjat s kvalitním a výkonným strojovým vybavením, dále s pečlivým výběrem účinných a přitom šetrných čistících a ochranných prostředků, které kromě důkladného vyčištění zajistí ochranu vyčištěné podlahy a tím podstatně zvýší jejich životnost. V neposlední řadě je potřeba připomenout firemní flexibilitu a důraz na velmi kvalitní provedení, a to zásadně vlastními bezúhonnými pracovníky s vysokou profesionální a odbornou zručností.


Strojové čištění podlah
Strojové čištění podlah

Strojové generální vyčištění podlah

je nejúčinnější způsob vyčištění jakéhokoliv druhu podlahy pomocí vysoce účinného kotoučového stroje se špičkovým příslušenstvím, které využívá nejnovějších technicko-technologických poznatků zaměřených na efektivní a účinné čištění podlah.
Následným odsátím velmi výkonným vysavačem se speciální hubicí s gumovými lištami, se docílí odstranění všech nečistot.
Po takto důkladném a efektivním vyčištění podlah je určitě po ekonomické stránce výhodná důležitá informace o nabídce úklidové firmy A SERVIS LIPKA, s.r.o. v podobě zakonzervování podlahy nanesením průmyslového polymeru (voskování), který ochrání podlahu od hlubšího znečištění, zajistí kompaktnost, pružnost, elastičnost a velmi důležitý protiskluz. Takto ošetřené podlahy se daleko snadněji udržují, a polymer s kterým má tato společnost výborné zkušenosti, výrazným způsobem prodlužuje životnost podlahy.
Na e-mailové adrese : centrala@a-servislipka.cz, všem případným zájemcům ochotně sdělí všechny podrobnosti.  
  

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára