piatok 25. septembra 2015

Čištění koberců

Úklidová firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. je dynamicky se rozvíjející firma s více jak dvacetiletou zkušeností na našem trhu. Díky kvalitním službám a poctivému přístupu ke svým zákazníkům, a také díky velmi širokému rozsahu úklidových činností úspěšně rozšiřuje svou působnost i na Slovensku, v Rakousku a v Německu.
Pro svou výraznou kvalitu vlastní zdokonalené technologie, je jednou z nejžádanějších činností tzv. strojové hloubkové čištění koberců. Tato metoda pro svou efektivitu a účinnost nemá na úklidovém trhu konkurenci a doslova "převálcovala" dosud běžně používanou metodu extrakčního čištění koberců, kterou stále používá převážná většina úklidových společností - neboť je sice relativně o něco levnější, ale výsledný efekt se nedá srovnávat. A právě nemožnost odstranění všech nečistot a zašlých špinavých skvrn či fleků a tím nemožnost kvalitního provádění svých služeb, přimělo firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o. k tomu, že již dávno tuto metodu extrakčního čištění zavrhla, a své klienty úspěšně oslovila velmi progresívní a účinnou metodou strojového hloubkového čištění koberců.


Strojové hloubkové čištění koberců
Strojové hloubkové čištění koberců

Strojové hloubkové čištění koberců

V čem spočívá tak podstatný rozdíl v kvalitě vyčištění ? Pro své velmi vysoké nároky v oblasti kvality a v důrazu na prodloužení životnosti, tato firma neváhala jít do nových efektivních technologií, které zákonitě kladou nároky na skutečně kvalitní vybavení strojového parku a na používání špičkových značkových čistících a dezinfekčních přípravků. Proto se na první dojem jeví, že se jedná o úklidovou službu nepatrně dražší, ale kvalita, efektivita a prodloužení životnosti každého takto vyčištěného koberce každého z nás brzy přesvědčí o pravém opaku...
Firma disponuje vlastním týmem bezúhonných odborně zdatných pracovníků, kteří velmi rychle svým profesionálním přístupem přesvědčí zákazníky o pravdivosti firemního sloganu, že neexistuje firma ani technologie, která by kvalitněji vyčistila koberec než oni !
Velmi výkonný kotoučový stroj vpraví čistící a dezinfekční přípravek Bosch RTS do nejhlubší struktury koberce. Vysoce kvalitní značkový prostředek Bosch RTS je založen na chemické bázi a velmi účinně odstraní všechny i velmi staré nečistoty včetně zápachu a spolehlivě zlikviduje všechny roztoče, alergeny a celý koberec dezinfikuje. Následné odsátí (prakticky do sucha) vysokotlakým třímotorovým turbo vysavačem docílí pracovníci firmy skutečné čistoty a navíc tato činnost velmi příjemně oživí celkový vzhled a prodlouží jeho životnost.
Podrobnější informace případní zájemci získají na e-mailové adrese : centrala@a-servislipka.cz , kde jim budou ochotně sděleny.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára