utorok 13. októbra 2015

Čištění a voskování podlah

Úklidová firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. a její účinná technologie čištění podlah a následné ošetření polymerovým voskem se stala velmi žádanou a vyhledávanou činností.
Neboť podlahy všude kolem nás jsou jednoznačně nejfrekventovanější a nejvíce zatěžovanou součástí bytů, kanceláří, nemocnic, obchodních a kulturních center či hotelů, hospůdek a všech ostatních prostor, prostě odlehčeně řečeno - všude tam, kde lidská noha může šlápnout...
Pro mnohé zákazníky se tato progresívní technologie strojového generálního čištění podlah stala poslední šancí před rozhodováním, zda raději, pro silné znečištění a ztrátu estetické funkčnosti nenechat udělat podlahu novou!
Tato firma, díky kvalitnímu a profesionálnímu přístupu k nabízeným službám, získala zaslouženě renomé, které ji řadí na samotný vrchol nejen na našem, ale i zahraničním trhu. Silné zázemí, tým vlastních odborných profesionálních pracovníků, využití špičkového strojového vybavení a v neposlední řadě používání účinné značkové kosmetiky a šetrné chemie, je pro své klienty zárukou nejvyšší kvality a spokojenosti. Dlužno dodat, že mnozí zákazníci nevěřícně a s obdivem kvitují zásadní estetickou a funkční proměnu původních podlah...


Strojové generální čištění podlah
Strojové generální čištění podlah

Strojové generální čištění podlah a fluatace

Jak jsem se již zmínil, tato účinná technologie spočívá v nanesení prvotřídní kosmetiky a šetrné chemie, poté pomocí silného jednokotoučového stroje s přítlakem na kotouč se řádně podlaha vydrhne. Díky vysoké čistící účinnosti značkových kosmetických přípravků dojde k vykartáčování všech nečistot, olejů a starých zašlých skvrn. Síla přítlaku kotoučového stroje a účinky nejmodernější kosmetiky spolehlivě vrátí podlaze původní estetický efekt. Uvolněné nečistoty a vlhkost řádně odsaje výkonný vysavač s hubicí opatřenou gumovými lištami. Závěrečnou operací této technologie je znovunamočení vyčištěné podlahy, aby se řádně neutralizovaly případné účinky použité chemie. Po doschnutí je již jasně viditelný výsledek této metody čištění. Aby byl výsledný efekt skutečně dokonalý, doporučuje firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. na takto vyčištěné a umyté plochy nanést tzv. fluatační nátěr, což je prakticky ošetření polymerovým voskem, který se nanáší ve 2 až 3 vrstvách, aby vznikl jednolitý povrch, který brání pronikání nečistot do hloubky struktury podlahy. Značnou výhodou tohoto polymeru je daleko snadnější údržba, dále mírný proti-skluz, nejsou zdaleka vidět stopy a výrazně prodlužuje životnost každé podlahy. Tato metoda čištění podlah a fluatace lze použít na všechny druhy podlah. (Dřevěné, linoleum, kameninové, betonové, keramické atd...) Odborní pracovníci firmy samozřejmě určí a použijí nejvhodnější druh velmi kvalitního vosku a to dle druhu a typu podlahy.
Všem případným novým klientům je k dispozici e-mailová adresa : centrala@a-servislipka.cz , kde jim ochotně a rádi sdělí všechny potřebné podrobnosti.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára