pondelok 7. septembra 2015

Hloubkové strojové čištění koberců

Vlastními zkušenostmi zdokonalená velmi účinná technologie hloubkového strojového čištění koberců je jedním z pomyslných kamínků celé mozaiky skutečně kvalitních úklidových činností firmy A SERVIS LIPKA, s.r.o. Do této mozaiky spokojení klienti oprávněně řadí i mnohé další služby této společnosti. Základem těchto úspěchů je velmi kvalitní výkonné strojové vybavení a využívání nejnovějších účinných technologií, které dokáží, díky svým dlouholetým zkušenostem ještě zdokonalovat, aby kvalita a životnost jejich úklidových služeb byla vždy na nejvyšší možné úrovni. Mezi tyto úspěšné a zákazníky žádané činnosti dále patří například odstraňování graffiti včetně antigraffitové ochrany, mytí a hydrofobní impregnace oken či výloh, práce ve výškách, čištění fasád a jejich protiplísňová ochrana a to i v interiérech, důkladné a účinné čištění všech druhů podlah a podlahových krytin. Samozřejmě výčet kvalitních úklidových služeb by byl ještě mnohem delší, ale zde je odpověď na skutečné důvody, proč tato firma úspěšně působí na našem i zahraničním trhu již více jak 20 let a mnohé její technologie jsou v kvalitě provedení na bezkonkurenční úrovni.


Hloubkové strojové čištění koberců kotoučovým strojem s rotačními kartáči
Hloubkové strojové čištění koberců kotoučovým strojem s rotačními kartáči

Odsátí všech nečistot výkonným 3 motorovým vysavačem
Odsátí všech nečistot výkonným 3 motorovým vysavačem

Hloubkové strojové čištění koberců

A právě tato úklidová činnost firmy A SERVIS LIPKA, s.r.o. patří k těm bezkonkurenčním vlastním technologiím, které jsou klienty nejvíce žádané. Svou kvalitou provedení a šetrností k samotnému koberci skutečně nemá konkurenci. Většina úklidových firem stále používá zastaralých metod extrakčního čištění, které problém s čistotou koberce nemůže vyřešit. Tyto nedokonalé technologie zanechávají již na první pohled neestetické skvrny a fleky a tím samozřejmě i zkracují životnost kobercových krytin. Provedení touto  metodou je samozřejmě jednodušší a levnější, ale výsledný efekt je mizivý a ve svých důsledcích nemůže uspokojit žádného, na kvalitu náročného zákazníka...
Hloubkové strojové čištění koberců v provedení této firmy je založeno na špičkovém a výkonném strojovém vybavení, na použití účinných značkových čistících prostředcích Bosch RTS a v neposlední řadě 100% výsledek zabezpečují spolehliví a odborně velmi zdatní vlastní pracovníci této úklidové firmy.
Účinný a kvalitní čistící prostředek Bosch RTS je výkonným kotoučovým strojem s rotačními kartáči šetrně vpraven až do samé struktury koberce a účinně na sebe naváže veškeré i hloubkově usazené nečistoty. Tato aplikace zároveň spolehlivě zlikviduje veškeré zdraví škodlivé roztoče a alergeny a celý koberec kvalitně dezinfikuje. Následné odsátí všech těchto nečistot vysoce výkonnými 3 motorovými vysavači prakticky až do sucha, přináší nejen výsledný konečný efekt v podobě naprosto čistého koberce, ale i svou šetrností provedení značné prodloužení jeho životnosti.
Případní další zájemci o tuto progresivní metodu čištění svých koberců získají podrobné a vyčerpávající informace na e-mailové adrese : centrala@a-servislipka.cz  
     

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára