piatok 23. októbra 2015

Podstatné rozdíly v kvalitě čištění koberců

Pokud také patříte k těm lidem, kteří vážně uvažují nad problémem co doma s kobercem, který již vlivem mnohaletého používání ztratil svůj "čistý lesk a půvab," je určitě na místě rozhodnout se, zda raději koupit koberec nový, a nebo jak se říká "dát mu ještě šanci" v podobě vyčištění odbornou firmou...
Každý z nás ví, jakou práci a úsilí stojí za vyčištěním takového koberce v "domácích podmínkách," kdy alespoň jednou ročně (zpravidla před vánocemi) je potřeba tuto, z každého pohledu nepříjemnou anabázi podstoupit...
Je v celku logické, že v domácích laických podmínkách nikdy nelze dosáhnout prvotřídního výsledku, a takto ušetřené finanční prostředky jsou ve své podstatě "draze vykoupeny" spoustou času, nervovými otřesy každého z nás, a ještě k tomu bez žádaného efektu. Za profesionálními, podotýkám kvalitními úklidovými firmami zákonitě ztrácíme krok, a to jak v možnostech využití nejúčinnější techniky a čistících prostředků, tak v přehledu možností úklidových technologií, s kterými získaly kvalitní firmy každodenní činností neocenitelné zkušenosti.
Je pro mne, ale nepochopitelné, že stále převážná většina úklidových společností na našem trhu nabízí svým zákazníkům stále zastaralou a dnes již naprosto nevyhovující technologii EXTRAKČNÍHO čištění koberců. Její jedinou, pro mne ale diskutabilní výhodou je nepatrně nižší cena v provedení čištění. Výsledek nikdy nemůže konkurovat novější a velmi kvalitní technologii HLOUBKOVÉHO STROJOVÉHO ČIŠTĚNÍ KOBERCŮ. Pravdou je, že vyžaduje větší nároky na čas, strojové vybavení a v  použití značkové kosmetiky. Výsledný efekt, ale každopádně stojí za to a úklidové firmy, kterým záleží na svých klientech a pro které je perfektní kvalita provedení samozřejmostí, tak pro ně je volba úklidové technologie jednoznačná. A právě mezi nemnoho skutečně kvalitních a zkušených firem, které se již dávno rozhodly pro metodu hloubkového strojového čištění koberců, patří úklidová firma s mezinárodním kreditem A SERVIS LIPKA, s.r.o.


Hloubkové strojové čištění koberců
Hloubkové strojové čištění koberců

Technologie hloubkového strojového čištění koberců

Tato metoda spočívá v hloubkovém zapravení značkové chemické kosmetiky Bosch RTS do samé struktury koberce pomocí velmi výkonného kotoučového stroje s rotačními kartáči. Tato speciální a přitom šetrná kosmetika spolehlivě i v hloubce struktury koberce nabalí do vzniklé pěny všechny i zašlé nečistoty, alergeny, roztoče a navíc celý koberec řádně dezinfikuje. Konečný a vskutku dokonalý efekt vyčištěného koberce provedou odborně velmi zdatní profesionální pracovníci společnosti A SERVIS LIPKA, s.r.o. pomocí tří motorového velmi silného vysavače, který zcela a prakticky do sucha odsaje všechny i dlouholeté nečistoty a všechny zdraví škodlivé alergeny a roztoče. Tato technologie v provedení této firmy dosáhla opravdu vrcholu kvality a nemá na trhu konkurenci a vlastní motto, že neexistuje společnost, která by dokázala lépe vyčistit koberec než oni, je pravdivé... Pro úplnost je třeba dodat, že touto firemní technologií vyčištěný koberec znovu získává zpět svou zářnou tvář a vzdušnost, a po letitých zašlých skvrnách a flecích nenajdete sebemenší stopy!
Pro všechny případné zájemce (zvláště nyní v předvánočním čase) o tuto průlomovou technologii čištění koberců, je plně k dispozici e-mailová adresa : centrala@a-servislipka.cz , kde jim ochotně sdělí všechny potřebné a podrobné informace.


1 komentár:

  1. Na koberce pravidelně využíváme firmu na úklid bytu Teplice. Normální úklid doma samozřejmě zvládneme, ale ty koberce nám dávají zabrat. A když víme, že přijedou profíci, kteří za chvíli a za poměrně normální peníze udělají profesionální údržbu, tak je to levnější než po pár letech řešit prošlapaný koberec s poškozeným vláknem. ;-)

    OdpovedaťOdstrániť