streda 7. októbra 2015

Čištění koberců

V široké nabídce úklidových služeb firmy A SERVIS LIPKA, s.r.o. se stala pro zákazníky velmi atraktivní firemní technologie čištění koberců a čalounění strojovou metodou. A zcela oprávněně, neboť převážná většina úklidových firem používá k této úklidové činnosti metodu extrakční. Je to technologie sice na první pohled levnější a možná i rychlejší, ale to vše na úkor kvality a efektivnosti provedení. V tomto případě není totiž potřeba výkonného strojového vybavení ani kvalitních čistících prostředků. Výsledek na první pohled pozná i laik. Za těchto podmínek se nelze ani divit, že po vyčištění zůstávají na koberci fleky, barvy jsou zašlé a o ošetření a prodloužení životnosti daného koberce už nemůže být vůbec řeč...
S tímto faktem se společnost A SERVIS LIPKA, s.r.o. nehodlala smířit, neboť kvalita provedení každé úklidové služby a spokojenost klientů je pro ní prvořadou prioritou. Její dlouholeté zkušenosti a výsostné postavení nejen na našem, ale i mezinárodním trhu stály u vzniku zdokonalené technologie hloubkového strojového čištění koberců.


Hloubkové strojové čištění koberců
Hloubkové strojové čištění koberců

Hloubkové strojové čištění koberců

Tato technologie byla firmou zdokonalena na takovou úroveň, že mohou zodpovědně a oprávněně razit své motto : "Nikdo nedokáže lépe a kvalitněji koberec vyčistit než my!" Jde skutečně o vrchol kvality a výrazně předstihuje svými výsledky konkurenční úklidové firmy. Není proto divu, že klienti, kteří si nechali od této společnosti vyčistit koberec se bez zaváhání rádi vracejí...
Proč má tato metoda tak velký úspěch? Je založena na vysoce výkonném a účinném strojovém vybavení a zásadně používáním pouze kvalitních značkových přípravků. Samozřejmě nelze opomenout vlastní tým bezúhonných a odborně velmi zdatných profesionálních pracovníků, pro které je provedení každé úklidové činnosti v prvotřídní kvalitě samozřejmostí.
Vlastní technologie strojového hloubkového čištění koberců spočívá v zapravení kvalitní značkové chemie Bosch RTS pomocí velmi výkonného třímotorového stroje s rotačními kartáči do samé hloubkové struktury koberce. Tato kosmetika na chemické bázi spolehlivě a velmi účinně nejen zbaví váš koberec všech nečistot, ale řádně jej dezinfikuje a zlikviduje všechny roztoče a alergeny. Očividně koberec oživí a rozjasní jeho barvy. Závěrečným vysátím silným vysokotlakým turbo vysavačem prakticky do sucha, se perfektně odstraní všechny nečistoty, alergeny a roztoče. Navíc dojde k velmi příjemnému a estetickému provzdušnění koberce. Je to skutečně jediný možný způsob dokonalého vyčištění vašeho koberce a vyvážené, zcela osvědčené chemické složení kosmetiky Bosch RTS zaručuje jeho nejšetrnější způsob vyčištění a tím výrazné prodloužení životnosti.
Pro všechny případné zájemce o tuto progresivní metodu, je plně k dispozici e-mailová adresa : centrala@a-servislipka.cz , kde získají všechny podrobné informace.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára