utorok 26. mája 2015

Proč je výhodné použít hloubkovou strojovou metodu čištění koberců

Na našem trhu úklidové firmy při čištění koberců používají zpravidla 2 metody.
Ve velké míře je využívána levnější tzv. extrakční metoda a nebo o něco dražší, ale z hlediska kvality nesrovnatelně účinnější způsob a to metodou hloubkového strojového čištění koberců.

Také úklidová firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. dříve levnější extrakční metodu používala, ale právě proto, že tento způsob nepřináší pro zákazníka ani pro firmu jasně vytyčené nároky na kvalitu, tak velmi brzy extrakční metodu čištění koberců zavrhla. Za více jak 20ti letou tradicí na trhu úklidových služeb, byla pro firmu vždy na prvním místě spokojenost zákazníků a špičková kvalita nabízených služeb.


Hloubkové strojové čištění koberců
Hloubkové strojové čištění koberců


Hloubkové strojové čištění koberců

Tato metoda je sice o něco dražší, ale vzhledem k pracnější, ale nesrovnatelně účinnější technologii si každý zákazník snadno spočítá, že v konečném zúčtování vlastně dost ušetřil...
Zastaralý způsob extrakční metody nedokáže zcela odstranit špínu zašlapanou do koberce ani tolik viditelné špinavé fleky, neboť tento způsob nedokáže proniknout do celé hloubky struktury čištěného koberce. Tím samozřejmě trpí nejen kvalita vyčištění, ale i životnost podlahové kobercové krytiny.

A tady je už krůček k rozhodnutí používat hloubkové strojové čištění. Každý z nás přece uvítá naprosto čistý a prozářený koberec. A v této metodě firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. jde ještě dál - hrdě garantuje, že pokud oni vyčistí koberec, tak nikdo jiný jej nevyčistí lépe!

Firma se opírá o vlastní tým bezúhonných vyškolených profesionálů, kteří využívají špičkovou strojovou techniku se značkovými chemickými čistícími prostředky Bosch RTS, které nejen koberec dokonale vyčistí, ale i spolehlivě zlikvidují alergeny, roztoče a odstraní nepříjemné zápachy a celý koberec důkladně dezinfikují. Síla značkového kotoučového stroje s rotačními kartáči je doplněna velmi výkonným třímotorovým vysavačem, který zaručí, že výsledný efekt čištění předčí Vaše očekávání.

Všichni zájemci, kteří preferují především kvalitu a účinnost, získají podrobnější informace včetně cenové kalkulace na e-mailu : centrala@a-servislipka.cz 






Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára