utorok 2. júna 2015

Čištění koberců v bytech a domácnostech

V dnešní době, kdy jsou kladeny obrovské nároky na profesionalitu, jak v pracovním tak společenském životě, nezbývá již tolik prostoru ani času na řešení dříve běžných osobních a rodinných záležitostí.

Mezi tyto záležitosti určitě patří například úklidové a udržovací práce. Přiznejme bez mučení, že to nejsou zrovna činnosti, které vyvolávají nadšení. Důvody jsou jasné - nejen nedostatek času, ale i nedostatek informací o možnostech, které nám současné technologie nabízejí.
A navíc, po celodenním shonu a pracovních starostech, už člověku nezbývá moc chuti a energie na to, ještě "gruntovat" doma ať už koberce či okna...

Stále více klientů úklidových firem si uvědomuje, že v žádném případě nemůže v kvalitě úklidu konkurovat možnostem a novým technologiím specializovaných firem, byť by k této činnosti člověk doma přistupoval s tou největší odpovědností a pečlivostí...
Mezi špičkové odborníky v této oblasti podnikání se právem řadí úklidová firma A SERVIS LIPKA, s.r.o.


Hloubkové strojové čištění a dezinfekce koberců
Hloubkové strojové čištění a dezinfekce koberců


Čištění koberců v bytech a domácnostech


Skutečným odborníkem úklidových činností je firma A SERVIS LIPKA, s.r.o., pro kterou je samozřejmostí nabídnout svým zákazníkům široké spektrum kvalitního úklidu, od čištění koberců, mytí oken a výloh, odstraňování graffity až po mytí prosklených ploch a oken ve výškách s využitím potřebného vybavení a značkových mycích přípravků.

Je třeba zdůraznit, že mezi spokojené zákazníky patří nejen majitelé výškových budov, nákupních center či kanceláří a nebo zdravotnických zařízení, ale i majitelé bytů a domů, u kterých čištěné plochy nejsou zdaleka tak rozlehlé...
A mezi služby, které jsou těmito klienty nejžádanější, řadí společnost hloubkové strojové čištění koberců.

Její kvalitní technologie zaručí, že koberce nikdo jiný lépe nevyčistí a spokojený zákazník již ani jinou možnost nehledá, protože prostě neexistuje! A to je smyslem firemní filozofie - kvalita a garance odvedených služeb.

Proč firma doporučuje hloubkové strojové čištění a dezinfekce koberců, přestože většina úklidových firem používá metodu extrakční? Odpověď je zcela jednoduchá a zásadní. Kvalita extrakčně vyčištěných koberců se vůbec nedá srovnávat s metodou strojovou.
Metoda extrakční dokonale neodstraní nečistoty z hloubi koberců, neboť extraktory zdaleka nedisponují takovým tlakem, který by spolehlivě odsál nežádoucí nečistoty a častým jevem po vyčištění jsou špinavé a nevzhledné fleky na koberci.

Firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. využívá k hloubkovému strojovému čištění koberců velmi výkonných kotoučových strojů s rotačními kartáči. Tyto kartáče bez problému vpraví do hloubky struktury koberce značkovou chemii Bosch RTS, která na sebe nabalí nejen všechny nečistoty, ale i nežádoucí roztoče, alergeny či pachy - navíc celý čištěný koberec dezinfikuje. Po důkladném vysátí všech nečistot silnými třímotorovými tlakovými vysavači je člověku jasné, proč u této firmy dominuje čistota a kvalita poskytovaných služeb.

To, že tato technologie je velmi šetrná a účinná potvrzují sami spokojení zákazníci...
Podrobné informace včetně cenové kalkulace získáte na e-mailové adrese: centrala@a-servislipka.cz  










Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára