utorok 14. júla 2015

Činnost, kterou rád přenechám odborníkům - čištění koberců

I když patřím k velké skupině kutilů, kteří se snaží svůj domov zútulňovat a zkrášlovat svými silami a to samozřejmě dle vkusu, potřeb a představ svých a své rodiny, jsou činnosti, které mi již předem "nahánějí husí kůži" na těle.

Ano, jednou z těchto, pro mne nepříjemných činností je čištění koberců v domácích podmínkách - při sebevětší snaze je vždycky jasné, že vynaložené úsilí mi ještě nikdy nepřineslo výsledek dle mých představ...

Ať si vyberu "suchou" nebo "mokrou" metodu, efekt vynaložené energie zdaleka neodpovídá úsilí, které jsem do této činnosti vložil. Když pominu fakt, že po takovém čištění trvá dosti dlouho, než přestanu mít pocit, že chodím v "rašeliništi,"(mokrý nebo vlhký koberec skutečně tak působí...)tak hlavně ten sebeutěšující pocit, že až koberec doschne bude perfektně čistý je hodně naivní. A to se raději nezmiňuji o nutnosti přesouvání nábytku a všech ostatních bytových doplňků.
A proč se vlastně takto trápit? Stojí za tím hlavně vidina, že "ušetřím" pár korun, ale s domácím strojovým vybavením a neznalostí možností, které jsou k dispozici na trhu čistících prostředků, se vlastně nemohu ani divit, že amatérský domácí způsob údržby koberců nemá šanci uspět v porovnání s technologiemi ověřených úklidových firem.

Výkonné strojové vybavení, účinné značkové čistící prostředky, stále zdokonalované úklidové technologie a v neposlední řadě důraz na prodloužení životnosti jimi ošetřených koberců, tak to jsou dominující přednosti zkušených a hlavně KVALITOU vlastního provedení ověřených profesionálních úklidových firem.

Úklidová firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. se po právu řadí na samý vrchol nabídky širokého spektra úklidových činností a to jak na našem, tak na slovenském, ale i rakouském a německém trhu.


čištění koberců
Profesionální hloubkové čištění koberců

Profesionální hloubkové strojové čištění koberců

Svým, více jak dvacetiletým dynamickým rozvojem se tato společnost vypracovala na pomyslnou špičku úklidových služeb. Aspektů tohoto úspěchu je hned několik.Vzpomenu alespoň některé : 
1. Důraz na kvalitní provedení jakékoliv úklidové práce.
2. Profesionální a bezúhonný vlastní tým odborných pracovníků.
3. Prvotřídní a výkonné strojové vybavení včetně využití značkové kosmetiky.
4. Neustálé sledování nejnovějších účinných trendů ve vývoji dokonalejších technologií.
5. Flexibilita, rychlost a spolehlivost provedení každé zakázky.

Jedním z důkazů odpovědného přístupu firmy ke svým zákazníkům je hloubkové strojové čištění koberců, které je nesrovnatelně kvalitnější, šetrnější a navíc s důležitým aspektem na prodloužení životnosti koberce. Již dávno totiž úklidová společnost A SERVIS LIPKA, s.r.o. opustila zastaralou a nekvalitní technologii EXTRAKČNÍHO čištění koberců, kterou nabízí drtivá většina ostatních úklidových firem. 

Pro tuto společnost je klíčovou filozofií špičková kvalita provedené služby a tím je zaručena spokojenost každého zákazníka...

Případným novým zákazníkům je plně k dispozici e-mailová adresa: centrala@a-servislipka.cz, kde Vám ochotně odpoví na Vaše dotazy a sdělí veškeré podrobnosti.  


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára