streda 1. júla 2015

Kvalitní a efektivní způsob, jak vyčistit Váš koberec

Je známo mnoho způsobů, jak oživit a vyčistit koberec, který každodenním používáním zákonitě přestává působit jako bytový doplněk, který dodává domovu či kanceláři pocit útulnosti.
Sebepečlivější úklid kohokoliv z nás, se nemůže vyrovnat technologiím, které nabízejí špičkové úklidové firmy. Odborná znalost nových a kvalitních technologií jde ruku v ruce s využitím moderních špičkových a značkových čistících prostředků, které doplňuje vysoce specializovaná a výkonná technika.

Mezi tyto špičkové firmy se na čelní místo právem řadí úklidová firma A SERVIS LIPKA, s.r.o.
Její více jak dvacetiletá zkušenost v oblasti úklidových činností nejen u nás, ale i na Slovensku, v Rakousku a v Německu je dostatečnou zárukou zodpovědného přístupu, který cíleně vede k plné spokojenosti svých zákazníků. Ve své činnosti se opírá o své odborně proškolené a bezúhonné pracovníky, kteří jsou zárukou kvalitně odvedené práce.

Jako jedna z mála úklidových firem již dávno opustila běžně používanou metodu extrakčního čištění koberců, a to právě z důvodu firemní nespokojenosti s kvalitou, kterou tato metoda nabízí. Tento extrakční způsob nabízí sice o něco levnější vyčištění koberců, ale zdaleka není schopen koberec vyčistit ani dezinfikovat dle představ jak firmy, tak představ náročného zákazníka. Proto tato společnost nastoupila cestu náročnou na strojové vybavení a kvalitní výběr značkové kosmetiky, kterou tato nejúčinnější technologie tzv.  hloubkového strojového čištění koberců vyžaduje. Dnes se tato firma pyšní odvážným mottem, kdy hrdě prohlašuje, že NIKDO není schopen lépe a kvalitněji vyčistit koberec, než oni.


čištění koberců
Hloubkové strojové čištění koberců

Hloubkové strojové čištění koberců

Tato technologie spočívá ve využití výkonných kotoučových strojů s rotačními kartáči, které vpraví značkovou chemickou kosmetiku značky Bosch RTS do hloubky struktury koberce, kterou velice šetrným způsobem vyčistí a dezinfikuje od všech pachů, alergenů, roztočů apod. Pak přijde na řadu závěrečná fáze a tou je odsátí všech nečistot a to i z hloubky koberce pomocí vysoce výkonného třímotorového vysavače. Svou sací silou koberec prakticky vysuší a člověk žasne, jakou zásadní proměnou takto vyčištěný koberec prošel - čistotou a živostí svých barev opravdu uspokojí i nevěřícného zákazníka.

A to je přesně filozofie, kterou se úklidová firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. dlouhá léta ubírá - využívat špičkové kosmetiky, špičkového strojového parku a všech nových a hlavně kvalitních poznatků, které dnešní moderní doba přináší a to vše pro plnou spokojenost svých klientů.
Všechny dotazy dalších případných zájemců velmi ochotně zodpoví na e-mailové adrese: centrala@a-servislipka.cz

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára