streda 5. augusta 2015

Čištění koberců a podlahových krytin

Dnešní možnosti v neustále se rozvíjející lidské společnosti 21.století, přinášejí převratné nabídky v životním stylu nás všech, o kterých se pamětníkům let šedesátých až devadesátých minulého století ani nesnilo.

Velmi rychlý přenos technického, ale i společenského vývoje přináší do běžného lidského života nové impulzy a to nejen v podobě vyspělé techniky v zaměstnání, ale i skutečně vysokou kulturní úroveň ve všech lidských činnostech, ať už se jedná o podmínky v zaměstnání, ale i v oblasti bydlení, společenského vyžití, odpočinku a všech ostatních lidských aktivitách.

Obzvlášť ve velkých městech se projevuje změna našeho myšlení a přístupu v jedné z důležitých oblastí, a to v oblasti obchodu, kde samostatnou kapitolu určitě tvoří, dnes už celkem samozřejmý přechod obchodů v obrovská obchodní centra, která svou vysokou kulturností prostředí a prakticky kompletní nabídkou zboží pod jednou střechou, šetří tolik potřebný čas.

Při návštěvě takového centra musí každého z nás napadnout i druhá strana mince - jak efektivně zabezpečit čistotu všech těchto rozlehlých prostor, které denně navštíví tisíce lidí, a jak udržet špičkovou úroveň prodeje a kulturnost prostředí...

Největší zátěž určitě připadá na podlahové plochy a koberce, které musí čelit nejen rozmarům počasí, ale těžko představitelné frekvenci, kterou každý den tato obrovská návštěvnost představuje. Připočteme-li k tomu přesuny zboží, potom je na místě vyjádřit obdiv těm, kteří se o čištění a údržbu těchto ploch starají...

Ano, ke slovu přicházejí úklidové firmy se svou velmi záslužnou a tolik potřebnou činností. Pravdou je, že na trhu služeb najdeme mnoho těchto firem, ale jako v každé oblasti, tak i zde je potřeba umět si vybrat takovou úklidovou společnost, která svou flexibilitou a kvalitou provedené služby splní náročné požadavky svých zákazníků.

Mezi špičkové firmy, a to nejen na našem trhu úklidových služeb (ale i na Slovensku, Rakousku a Německu), se zcela po právu řadí společnost A SERVIS LIPKA, s.r.o.


Čištění koberců a podlahových krytin
Čištění koberců a podlahových krytin

Strojově hloubkové čištění koberců

Zde se v plné míře projevuje přístup této úklidové firmy ve špičkovém a kvalitním provedení svých služeb a to k naprosté spokojenosti svých zákazníků. Převážná většina úklidových společností totiž využívá tzv. extrakční technologie čištění koberců, která je sice levnější, ale naprosto nevyhovující v základním bodě, a to v nedokonalých možnostech kvality vyčištění a ošetření koberců. Tato metoda nedokáže konkurovat Strojově hloubkovému vyčištění a ošetření koberců , které nabízí společnost A SERVIS LIPKA, s.r.o. 

Firma disponuje velmi výkonným strojovým parkem, značkovou kosmetikou Bosch RTS a samozřejmě vlastními odbornými profesionálními pracovníky, kteří v praxi naplňují odvážné motto firmy - není nikdo, kdo by lépe vyčistil koberec než profesionálové této úklidové společnosti...
Totéž platí o Strojovém generálním vyčištění a ošetření jakýchkoliv podlah a podlahových krytin. Opět díky své flexibilitě, špičkovému a účinnému strojovému vybavení a značkových kosmetických a čistících prostředků dosahuje tato úklidová firma vynikajících a kvalitních výsledků k naprosté spokojenosti svých zákazníků.

Případným dalším zájemcům o tyto velmi kvalitní úklidové služby rádi sdělí podrobnější informace na e-mailové adrese: centrala@a-servislipka.cz

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára