štvrtok 20. augusta 2015

Čištění podlah a podlahových krytin

Mezi zákazníky velmi žádanou činností úklidové firmy A SERVIS LIPKA, s.r.o. je bezesporu čištění koberců, čalounění, podlahových krytin a podlah.
Všichni zákazníci této úklidové společnosti, kteří již využili metodu generálního hloubkového strojového čištění koberců, podlahových krytin a podlah - tak jak ji provádí tato zkušená firma, mi jistě dají za pravdu, že kvalitou a výsledným efektem uspokojí i nejnáročnější klienty a navíc tato, na špičkovou kvalitu zaměřená technologie dokáže významně prodloužit životnost všech podlahových ploch jejich ošetřením po vyčištění.

Strojové hloubkové čištění kobercových ploch
Strojové hloubkové čištění kobercových ploch

Strojové hloubkové čištění koberců

Pro většinu úklidových firem je jedinou, pravdou je, že jednodušší metodou - technologie extrakčního čištění koberců. I já jsem si kdysi před lety takto nechal vyčistit koberec... Je to sice metoda rychlejší a levnější, ale výsledek mne zklamal na celé čáře. Je to logické - bez použití účinného a kvalitního strojového vybavení a bez použití moderní značkové čistící kosmetiky jsem dospěl k jednoznačnému závěru, že si vlastně stejně nedokonale mohu vyčistit koberec sám. Navíc úklidová firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. svou hloubkovou metodou čištění koberců garantuje, že nikdo lépe není schopen vyčistit koberec než oni! A mají pravdu, tato metoda díky účinné a výkonné technice spojenou se značkovými přípravky Bosch RTS a s využitím vlastních odborných profesionálů je plnou zárukou kvality a spokojenosti klientů.


Strojové generální čištění podlah a všech ostatních podlahových krytin
Strojové generální čištění podlah a všech ostatních podlahových krytin

Strojové generální čištění podlah a všech ostatních podlahových krytin

Stejně zodpovědným přístupem ke kvalitě, (jako v případě koberců) tato úklidová firma přistupuje k čištění všech ostatních podlahových ploch.Opět s využitím výkonné vlastní strojové techniky a použitím té nejúčinnější značkové chemické značkové kosmetiky je schopna dokonale vyčistit jakýkoliv druh podlahy. Spolehlivě si poradí i s velmi znečištěnými linolei, marmolei, plovoucími a dřevěnými podlahami, litými, betonovými, kameninovými podlahami či dlažbami. Firemní profesionální odborníci svým klientům vždy ještě doporučí následné nanesení fluatace, což je vlastně zakonzervování vyčištěných podlahových ploch pomocí průmyslového polymeru. Toto následné ošetření, díky kompaktní vrstvě má podstatný vliv na prodloužení čistoty i životnosti a zaručuje podlaze elastičnost, tolik důležitý protiskluz a pružnost.
S touto technologií čištění koberců, podlah a podlahových krytin sklízí úklidová firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. zaslouženě velké uznání od svých zákazníků nejen na našem, ale i zahraničním trhu.
Každému dalšímu případnému zájemci o tyto špičkové služby doporučuji, využít e-mailovou adresu : centrala@a-servislipka.cz , kde mu ochotně sdělí další podrobnější informace.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára