pondelok 15. júna 2015

Spojení generálního úklidu se strojovým čištěním podlah a koberců

Často dochází k situacím, kdy velké firmy, ale i majitelé domů a bytů řeší situaci, jak efektivně a hlavně kvalitně zabezpečit celkový úklid po drobných či velkých stavebních úpravách, nebo třeba po vymalování svých objektů...

Málokdo má přehled o možnostech, které se nabízí při řešení kvalitního a rychlého celkového úklidu.
Vyznat se v nabídce účinných čistících prostředků a v technologii provedení všech úklidových činností není rozhodně v silách jak klientů, tak i případných zájemců o generální úklid svého domu či firemních prostor.

A právě úklidová firma A SERVIS LIPKA, s.r.o.,  se (kromě jednotlivých úklidových činností)
specializuje na celkový generální úklid silně znečištěných prostor po řemeslnických nebo malířských pracech, ale i po rozsáhlých stavebních úpravách.


generální úklid
Generální úklid po stavebních úpravách


Strojové čištění podlah, koberců včetně generálního úklidu

Mezi nejvíce žádané a nejčastěji realizované zakázky úklidové firmy A SERVIS LIPKA, s.r.o. patří strojové hloubkové čištění koberců a čalouněných bytových doplňků. Za pomoci velmi výkonných vysavačů a kotoučových strojů - velmi důkladně a zároveň šetrně hloubkově vyčistí sebevíce špinavý koberec tak, že bude jako nový! Není známo, že by někdo dokázal lépe vyčistit Váš koberec a čalouněné doplňky než odborně kvalifikovaní pracovníci této úklidové firmy.

Totéž platí o generálních úklidech všech podlahových krytin, ať už se jedná o linolea, marmolea, plovoucí podlahy, lité podlahy, keramické podlahy, průmyslové podlahy, dřevěné podlahy nebo podlahy s dlažbou betonovou, zámkovou atd.

O tom, že kvalifikovaní pracovníci této úklidové firmy bez problému zvládnou dát velmi kvalitně do pořádku plochy podlah extrémně znečištěné chemicky, průmyslově, mastnotou nebo po stavebních pracech je samozřejmostí. Totéž platí o čištění silně znečištěných dveřních zárubních, rámů oken, parapetů včetně umytí a ošetření oken a prosklených ploch.

Vaše dotazy a případné objednávky rádi zodpoví a vyřídí na e-mailové adrese: centrala@a-servislipka.cz

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára