pondelok 22. júna 2015

Domov - strojové čištění koberců

Hlavně doma, má převážná většina z nás ráda kolem sebe útulné prostředí, které vytváří tu pravou domácí a rodinnou pohodu.Čas od času je ovšem potřeba se zamyslet, že i to krásné kolem nás potřebuje svou péči, která prodlužuje životnost a funkčnost všech těch bytových doplňků, které jsou nedílnou součástí našeho spokojeného života.

A jedním z nejpotřebnějších bytových doplňků byly, jsou a budou podlahové krytiny, které z převážné části tvoří koberce. Dnes již jsou k dispozici možnosti, které dokáží naše koberce nejen velmi kvalitně vyčistit, ale skutečně šetrným způsobem oživit, dezinfikovat a prodloužit tak jejich životnost. Není v našich laických možnostech - ať již v oblasti výběru čistícího prostředku nebo v možnostech účinného strojového vybavení, abychom starým a nám zažitým "kutilským" způsobem docílili žádaných kvalitních výsledků.

I to je jeden z důvodů, proč se stala  jedním z pilířů úklidové činnosti zkušené firmy A SERVIS LIPKA, s.r.o.,  právě technologie hloubkového strojového čištění koberců.


strojové čištění koberců
Hloubkové strojové čištění koberců

Hloubkové strojové čištění koberců


Tato metoda čištění koberců se stala pro zákazníky této úklidové firmy velice žádanou, právě pro svou efektivitu a špičkovou kvalitu. Klient rychle pochopil, že tento způsob v provedení firmy A SERVIS LIPKA, s.r.o. nemá konkurenci a společnost oprávněně razí motto, že nikdo nevyčistí koberce lépe než oni !

Firma se opírá nejen o nejnovější poznatky v této oblasti, ale i o vlastní profesionální a odborně vyškolený tým bezúhonných pracovníků a spokojenost zákazníků je též zaručena použitím vysoce výkonného strojového vybavení a opravdu kvalitní značkové čistící kosmetiky Bosch RTS.
Je ovšem také třeba říct, že každý zákazník má svobodnou volbu si vybrat, jaký způsob vyčištění koberců si zvolí. Hloubková strojová metoda čištění koberců je sice o něco dražší (ale nesrovnatelně kvalitnější a šetrnější) nebo levnější použití metody extrakční, která z hlediska účinnosti a kvality není schopna metodě strojní konkurovat. 

To byl hlavní důvod, proč tato úklidová společnost extrakční metodu jednoznačně zavrhla a prostě ji neprovádí, neboť smysl a budoucnost své úklidové činnosti vidí jednoznačně ve špičkové kvalitě svých služeb a ve spokojenosti svých klientů.

Veškeré dotazy a informace svých případných zákazníků rádi a ochodně zodpoví na e-mailové adrese: centrala@a-servislipka.cz

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára